Mexicaanse Queasadillas

queasadillas

Ingrediënten:

° 300 gr kipfilet
° 1 ui
° 1 rode paprika
° 1 tomaat
° 1 wortel
° Blikje mais
° Kaas
° Wraps
° 1 ei

° Kruiden: peper, zout, kurkuma, knoflookpoeder, paprika poeder en chillisaus

 

Bereiding:

Snipper de ui klein en fruit die in een pan met olie op een middelmatig vuurtje. Snij de kipfilet in blokjes of reepjes en gooi ze bij de ui in de pan. Zo ook de tomaat, paprika en wortel in blokjes en die mogen er ook bij. De kruiden mogen erbij en laat het ongeveer 15-20 minuten gaar pruttelen.

Haal het van het vuur en giet het af in een vergiet zodat de vocht er uit kan lopen. Ondertussen spoel je de mais af en laat je deze ook afdruppen. Vervolgens mag de mais bij de vulling, even alles goed doorelkaar mengen en tada klaar.
stappen queasadillas vulling

 

Nu kun je beginnen met vullen van de wraps en plak af met en een geklutst eitje. Volg hieronder de stappen.
stappen queasadillas

 

Zet de wrapspakketjes even opzij en bak je pas als je bijna gaat eten, want het is niet de bedoeling dat ze koud worden. Bak de wrapspakketjes in een koekenpan op een laagvuurtjes aan beide zijde.

Serveer de wrapspakketjes warm en smullen maar.

Baktijd: 5 minuten goud/bruin aan beide zijde

 

 

 

Eetsmakelijk!!!

 

 

 

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: