Mini gehakt quiche

mini gehakt qiuche

Ingrediënten:

Voor 8 qiuches

° 150 gr gehakt
° 1 prei
° 1 ui
° 125 gr champignons
° bladerdeeg
° 200 ml melk
° 1 ei

 

Bereiding:

Haal de bladerdeeg van te voren uit de vriezer om te ontdooien. Doe het gehakt in een pan met een beetje olie, vervolgens snipper je de ui fijn en gooi je het bij het gehakt samen. Laat het gehakt gaar fruiten. Ondertussen was en snij je de prei en champignons klein, zodra het gehakt gaar is mag de prei en champignons erbij. Gebruik als kruiden een groentenboulionblokje, peper, zout en koriander. Laat het geheel op een lage vuur gaar bakken.

Gebruik een muffinbakplaat besmeer het met boter en leg de bladerdeeg erin ( de bladerdeeg is groter en kan uitsteken als je dit liever niet wilt dan moet je een beetje meten en knutselen).

Zodra de vulling klaar is schep je het in de bladerdeegvormpjes. Laat het even staan terwijl jij de dressing maakt, klop de melk met de ei en een beetje peper en giet het over de vulling. Zet de bakplaat in de oven.

Baktijd: 25 – 30 minuten in een voorwarmde oven 190°

Eetsmakelijk!!

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: