Mini baghrir gevuld met roomkaas-honing

mini bagrir met roomkaas honing

Ingrediënten:

Baghrir (gebruik de helft voor mini pannenkoekjes)

° 500 gr fijne griesmeel
° 250 gr bloem
° 1 koffielepeltje zout
° 1 zakje bakpoeder
° 2 koffielepeltjes bakkergist (gelijk aan een halve blokje)
° 1 koffielepeltje suiker
° 2 kommen lauw water ( ongeveer bijna een liter)

Vulling:

° 200 gr roomkaas
° Honing (eigen hoeveelheid)

 

Bereiding:

Bereid eerst de pannenkoekjes voor, kijk hier voor op 1000 gaatjes pannenkoek.Zodra je de pannenkoekjes af heb zijn ze nog een beetje lauw. vul de pannenkoekjes met een eetlepel roomkaas en sluit ze goed dicht, door de zijkanten goed tegen elkaar aan te drukken. leg de gevulde pannenkoek op een bord en giet er de honing over. Zorg er voor dat ook de onderkant honing krijgt. Laat de pannenkoekjes even goed intrekken en smullen maar.

Tip: Ook lekker is door de roomkaas te mengen met gehakte walnoten en honing en vervolgens vullen in de pannenkoekjes.

 

Eetsmakelijk!!!

 

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: