Kipgroenten-kaas pizzatjes

groenten kipflappen

Ingrediënten:

° 250gr kipfilet
° 2, 3 wortels
° Halve courgette
° 1 ui
° 1 Prei
° 1 rode paprika
° Geraspte kaas
° Bladerdeeg

Kruiden:

° Zout
° Peper
° Kip of groenten bolionblokje
° Koriander

Bereiding:

Haal vooraf de bladerdeeg uit de vriezer om te ontdooien. Snipper de ui fijn en doe deze in een pan. Snij de kipfilet in kleine blokjes en doe we bij de ui in de pan. Ondertussen hak je de wortels, courgette, prei en paprika in kleine stukken. Zodra de kip gaar is mogen de groenten erbij. Nu ga je ze kruiden maar niet de koriander en op een laat vuurtje laten sudderen. Als laatste gooi je de koriander erbij.

Nu is de vulling klaar, bladerdeeg ligt klaar. Laat de vulling afkoelen en je kunt beginnen met je flappen maken.

Zie hieronder de werkmethode.

methode groetenkaasflappen

Tip: Voor de pikante liefhebbers kun je er sambal door de vulling doen is ook lekker.

Baktijd: 20-25 minuten in een voorverwarmde oven 200°

Eetsmakelijk!!

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: