Brownie-kitkat

foto brownie

Ingrediënten:

° 150 gr pure chocolade
° 4 eieren
° 300 gr suiker
° 250 gr boter
° 120 gr bloem (Zelfrijzende)
° 5 repen kitkat

Bereiding:

Breek de chocolade in een kom en smelt dit (au bain marie) steelpan met water op het vuur en kom met chocolade erin. Snij de boter in blokjes en doe het bij de chocolade, laat het geheel samen smelten.

Ondertussen mix je de eieren en suiker samen, mix tot een schuimig, glade mengsel krijgt. Giet de gesmolten chocolade bij de mengsel en blijf roeren, vervolgens doe je de bloem erbij.

Giet de helft van het beslag in een bakvrom (bekleed met bakpapier), leg de kitkat erop en daarop giet je de overige beslag.

Hieronder zie je de benodigheden en methode.

methode brownie

Baktijd: 30 – 45 min in een voorverwarmde oven 170°

Eetsmakelijk!!

cropped-naamnaam.jpg

2 thoughts on “Brownie-kitkat

  1. xfaatjee 20 maart 2014 om 14:19 Reply

    Deze ziet er echt goed uit! Ga ik zeker een keer proberen hmm ❤

    • Chaimae´s keuken 25 maart 2014 om 10:27 Reply

      Hoi faatje, ge zult er absoluut geen spijt van krijgen thats for sure😍 chocolate bom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: