Briwat met aardappel en spinazie

briwat met aardappel spinazie

Ingrediënten:

° Pak filodeeg
° 4 middelgrote aardappelen
° 1 ui
° 250 gr gevroren spinazie ( verse spinazie kan ook)
° 100 gr roomkaas
° peper en zout

Bereiding:

Schil de aardappellen en snij deze in normale grote blokken en breng ze aan de kook. Ondertussen doe je de spinazie in een pan op een laag vuurtje. Vervolgens snipper je de ui fijn en bak je deze in een beetje olie, voeg peper en zout bij de ui.

Zodra de aardappelen gaar zijn giet je ze af en prak je de aardappelen fijn. Nu meng je alles door elkaar. Doe de spinazie, gebakken ui en roomkaas bij de aarappelen, meng dit door elkaar en proef op smaak, eventueel zout en peper erbij. Nu is je mengsel klaar.

Hieronder kun je de bereidingsmethode volgen.

methode briwat

Tip: Besmeer elke keer de filodeeg met olie (dit zorgt ervoor dat het niet de droog bakt)

Baktijd: 30 minuten in een voorverwarmde oven 200°

Eetsmakelijk!!

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: