Bananenbrood

foto bananenbrood

Ingrediënten:

° 500 gr rijpe bananen (= ongeveer 3 bananen)
° 250 gr zelfrijzende bloem
° 125 gr suiker
° 125 gr zachte boter
° 1  el bicarbonaat
° 1  ei
° rozijnen
° gehakte walnoten
Bereiding:
Prak de bananen met een vork. Gebruik 2 kommen, een waar de bananen in gaan en andere voor de suiker en boter. Voeg de bicarbonaat bij de bloem en meng het bij de banaan. Meng de suiker met de boter. Voeg het ei toe en meng goed. Meng de bananen met bloem samen met het suiker-ei mengsel.
Doe er rozijnen en stukjes walnoot bij het beslag. Doe het beslag in een bakvorm en zet in de oven.
Baktijd: 45 minuten tot 1 uur in een voorverwarmde oven 180°
Eetsmakelijk!!
cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: