Apple Crumble

Dat heerlijke, krokant laag boven op je taart of gebak. Crumble maakt een taart/gebakje geheel af en zorgt ervoor dat jij ervan kunt genieten en smullen. Hoe maak je zo een overheerlijke crumble? so easy just follow my recipe and instruction.

IMG_6987 (2)Ingrediënten:

2-3 personen

° 1 1/2 appel
° Handje rozijnen
° 2 el suiker
° 1 tl kaneel

Crumbe deeg:

° 50 gr boter
° 50 gr suiker
° 50 meel

 

Bereiding:

Schil de appels en snijd het in schijven met een dikte van halve cm ongeveer. Week de rozijnen in lauw water om zachter te worden. Meng de appels en rozijnen door elkaar samen met de suiker en kaneel.

Voor de crumble deeg meng je alles door elkaar, niet kneden maar doorelkaar mengen en los vrijwen met je handpalm. Het moeten fijne korols zijn.

Volg hieronder het werkmethode.

werkmethode apple crumble

Tip: Je kunt alle soorten fruit gebruiken in je crumble, wat je zelf maar lekker vind.

Baktijd: 20 minuten in een voorverwarmde oven 200°

 

Eetsmakelijk!!

 

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: