About

Hallo, Mijn naam is Chaimae ben 27 jaar jong. Geboren en getogen in Nederland met een Marokkaanse achtergrond, maar wonend in Belgie en ben mama van een schattig jongetje. Ik ben iemand die totally crazy is van koken en bakken. Ik leef me helemaal uit en probeer altijd iets nieuws. Ik hou van invoudig lekker met een vleugje fantasie. Koken is mijn passie zo probeer dagelijks nieuwe recepten uit en geniet hier ook van.

Als klein meisje stond ik al graag in de keuken om samen met papa en mama allerlei lekkers te koken en bakken. Met de jaren ging ik steeds meer zelf doen en werden de recepten ook meer uitgebreider en zo gaf ik mijn eigen draai aan de recepten. Als ik niet in de keuken ben dan zit ik wel aan tafel te decoreren of ben met mijn zoontje aan het spelen en lachen.

Zo kreeg ik van allerlei kanten te horen dat ik iets met mijn kookkusten moest gaan doen. ik ben nooit een fanatiek geweest op de sociaal media. Maar toch besloot ik een kookblog te beginnen.

Waarom een kookblog?  Omdat ik met jullie mijn recepten wil delen, waar ook jullie van kunnen genieten. Ik zou zeggen snuffel rond en hopelijk kom je lekkere recepten tegen die je weleens zou willen uitproberen & vergeet natuurlijk niet een review achter te laten.

cropped-naamnaam.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: